"KENDIME BEĞENDIRMEK EN ZORU"





Yepyeni albümün, Ilk gözbebeğin "Toz Duman" çıktı. Bu kadar iyi isimleri bir araya getirmekte zorlandın mı?

- Zorlanmadım,sağolsunlar hepsi lafım daha bitmeden projeye dahil oldu,,hepsinin de kendi projesiymiş gibi arkasında durup sahipleneceğini bildiğim için onları bu kararlarına pişman etmemem gerekiyordu,zor bişey varsa aslında o da bu sorumluluktu


- Bu kadar güzel aranjeler nasıl çıkıyor, Türkiyede ezberleri bozdun, farklı bir kafa getirdin piyasaya. Bundan memnun musun?


farkedilmesinden oldukca memnunum,daha önce de pek çok yenilik getirmeye çalıştım ancak gerek bazı yapımcılar gerek bazı yorumcular aynı riski alamadı,çok albume girmeyen aranjmanım oldu,belki ticari kaygıları vardı ve garantici olmak istiyorlardı,buna saygı duyarım..  neticede  bir gün farkedilceğini biliyordum zamanı vardı ve ısrarla yeniden yeniden denedim,kısacası fazla inandığın şeyi kabul ettirmek için de hayvan gibi çalışıp yılmamak gerek,hiç bi başarının tesadüf olduğuna inanmayanlardanım,



 Iki dev isimle çalıştın Hande Yener ve Demet Akalın. Hangisiyle çalışmak daha zor? 

 -Aslında Türkiyede bu soruyu 2siyle de sahnede 3 er sene çalışan biri olarak ben cevaplayabilirim :) ikisiyle de çok güzel şarkılar paylaştığımı düşünüyorum,atıyorum hasta'nın yeri ayrıdır  giderli şarkıların yeri ayrı,zor olan onla ya da diğeriyle çalışmaktan ziyade Hande Yener sevmeyen birine Hastayı sevdirebilmek ya da Demet Akalın dinlemeyen birine de Giderli şarkıları sevdirebilmek,dolayısıyla kıssadan hisse kendime bişey beğendirmek en zoru..

Her gelen sanatçıyla çalışıyor musun? Yoksa ayırt ediyor musun?

Aldığım işi 2 günde de biterebilirim 20 günde de ..ben 2 günde bitirmemekten yanayım,Sezen Aksu ya ayırdığım mesai ile Çorumda bir  barda gecede 150 tl ye sahne alan bir arkadaşıma  da ayıracağım masai aynıdır,eğer işi aldıysam sonuna kadar arkasında dururum,çünkü altında benim adım yazıcak,dolayısıyla çok seçici olmak zorundayım,zaman önemli..

Işler yolunda gözüküyor, Özel hayatın ne durumda? Aşk var mı?

Aşk yok:)  şuanda herşey harika giderken kaşınmak istemiyorum,ama aşk yaşayan arkadaşlarıma da büyük saygı duyuyorum,hakkını verebiliyorlarsa güle güle kullanmalılar,şansıma genelde hep kıskanç partnerler düştü,onlara da yazık,kimse üzülmesin..sorun bende:)

 - Neden DMC neden Samsun Demir?

   Samsun abiyle kendi albumumden önce de iş birliklerimiz oldu,bi gün oturduk lahmacuncuya Samsun abiyle,anlattım o da anlattı,'e anlaştık o zaman' dedi :)şuanda da gayet memnunum çok güzel ilgileniyorlar herşeyle saolsunlar

  - Gökhan Şahin'le inanılmaz derecede bir uyumunuz var. Nasıl yakaladınız bu uyumu? Ve başka biriyle çalışmayı düşünüyor musun?

   Gökhan abinin söz yazarlığı bir kenara dursun öz abim gibi sevip başarılarıyla gurur duyarım,istanbula ilk geldiğim günden beri arkamdadır,tecrübelerini keyifle paylaşır ben de keyifle dinlerim,beraber çalışırken bana uymayan durumları ya da ona uymayan durumları birbirimizle paylaştığımız ve gerektğiinde tatlı tatlı tartıştığımız için finalde herkesin içine sinen bir iş çıkıyor ortaya, duyulan işe de bu uyum yansıyor dolayısıyla,elbette herkes başka aranjör ,besteci ya da söz yazarıyla çalışmalarını paylaşacaktır,sözler melodiler paylaşıldıkca güzel..

  - Çalışmaktan pişman olduğun biri var mı? Keşke çalışmasaydım dediğin?

  var,geçen gün başıma geldi hatta,bana sorulmadan bir aranjmanımın üstüne rezalet bir rap yapılmış,bu olay gerçekten sinirlendirdi beni,kabul edilemez bir amatörlük. değer verdiğim bir insan olmasa iş çok başka yerlere gidebilirdi..ama geçmişteki güzel anların hatrına sadece hoşçakal dedim..Türkçe rap'e karşı değilim aksine çok seviyorum ve destekliyorum,hatta kendi albumumde de rap bir şarkı yaptık sevgili Ege Çubukcu ile,ona da Türkiye'de ilk defa yapılacak bir konspetle klip gelicek..

- Her klipte başka bir role bürünüyorsun, valla yetişemiyorum :) Intikam'da sürekli koşuyorsun, kaçıyorsun inanılmaz güzel bir klip. Diğer DJ 'ler sadece iki el sallayıp, kabinden klip çekiyorlar. Sen neden tercih etmedin?
İnsanları klasik dj imajı ile selamlamak istemedim,her dj klibinde yeterince zaten en çok beni çekeceksin tribi var,farklı bişeyler yapmak gerekiyordu,hatta önümüzdeki kliplerimde yer almamayı bile istiyorum

- Son olarak Pop Bizde blogu hakkında neler düşünüyorsun?

 bu güzel soruların için çok teşekkür ederim,ellerine sağlık,keyifle cevapladım ,bloğunu çok beğendim senin de başarılarının devamını dilerim :)


Yorumlar

Popüler Yayınlar